Tarina alkaa tästä

10.10.2015

Myytti:
1. jumalaistaru
2. tarunomainen asia
3. suuresti ihailtu, legendaarinen hahmo
- Sivistyssanakirja

Hei! Olen Milja, 19-vuotias nuori nainen, ja Myytti on kielikukkasilla koristeltu sähköinen muistikirjani. Kiinnostuksenkohteita minulta löytyy pitkä lista, joten Myytti onkin aikamoisen herkullinen sekametelisoppa höystettynä suloisilla sattumilla. Pääraaka-aineita on kuitenkin kolme: kirjallisuus, minimalismi sekä terveysherkkureseptit.

Kirjallisuus: Suurin intohimoni, jonka parissa vietän aikaa ihan joka päivä, ja vuodessa tuleekin ahmittua satoja kirjoja. Tästä syystä en ihan jokaisesta teoksesta blogiin kirjoita, mutta suosikkini aion ehdottomasti esitellä! Kirjavinkkausten kautta haluan puhua lukemisen puolesta, sillä se on mielestäni yksi parhaista harrastuksista joka ihmisellä voi olla: lukeminen rikastuttaa niin ajatusmaailmaa kuin sanavarastoakin, viihdyttää ja ihastuttaa, lumoaa ja opettaa. Lukeminen antaa siivet.

Minimalismi: Minulle minimalismi merkitsee järjestystä ja selkeyttä, yksinkertaisen elämän arvostamista. Minimalismi on jollakin tapaa ollut aina osa ajattelumaailmaani, mutta jatkossa haluan toteuttaa minimalismin aatetta omassa elämässäni entistäkin paremmin. Mielessäni minimalismiin olennaisena osana kytkeytyvät myös kulutuskriittisyys sekä ekologiset valinnat. Tämän teeman tiimoilta pyrin kirjoittamaan mielipidepostauksia, jakamaan aiheeseen sopivia videoita ja blogeja, esittelemään laadukkaita ja luontoystävällisiä tuotteita ja palveluja sekä ottamaan asioista selvää teidän kanssanne.

Terveellinen ruokavalio: Olen viime aikoina innostunut aivan tavattomasti terveellisistä raaka-aineista, ravitsemuksesta sekä kasvisruokavaliosta. Suunnitelmissa on esimerkiksi esitellä terveellisen ruokavalion peruspilareista sekä hehkuttaa herkullisiä reseptejä!

Näiden teemojen lisäksi Myytissä tullaan myös muun muassa porisemaan psykologiasta, kokoamaan "kapseligarderobia" sekä esittelemään lempitaiteilijoideni töitä.

Tervetuloa mukaan! Tehdään tästä unohtumaton tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti